UyduLife  

Alexa Toolbar Kullanın - Resimli Anlatım

Alexa Toolbar Kullanın - Resimli Anlatım Sizlerde Alexa Toolbar Kullanarak Sitemize Destek Olabilirsiniz ve Alexadaki sıralamada yukarılara çıkmamızı sağlayabilirsiniz.. Bunun İçin yapmanız gerekenler Aşağıdaki Linke Tıklayıp Toolbarı bilgisayarınıza indin.. İnternet Explorer için bu inki tıklayın Mozilla Kullanıcıları Aşağıdaki Linke Tıklayıp Mozilla uyumlu Alexa Toolbarı İndirebilir.. Mozilla için eklenti kurulumu çok basit linke tıkladıktan sonra eklentiyi kur tıklayın kurulumdan sonra mozillayı yeniden başlat butonuna tıklayın.. İndirme işleminden sonra İnternet Explorer için ...

Go Back   UyduLife > Webmaster Destek Alanı > Arama Motorları Ve Seo

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
04.08.10 - 20:00 Yazan: KemaL
Alexa Toolbar Kullanın - Resimli Anlatım

Sizlerde Alexa Toolbar Kullanarak Sitemize Destek Olabilirsiniz ve Alexadaki sıralamada yukarılara çıkmamızı sağlayabilirsiniz..
Bunun İçin yapmanız gerekenler Aşağıdaki Linke Tıklayıp Toolbarı bilgisayarınıza indin..

İnternet Explorer için bu inki tıklayın
/uye.jpg

Mozilla Kullanıcıları Aşağıdaki Linke Tıklayıp Mozilla uyumlu Alexa Toolbarı İndirebilir..

/uye.jpg

Mozilla için eklenti kurulumu çok basit linke tıkladıktan sonra eklentiyi kur tıklayın kurulumdan sonra mozillayı yeniden başlat butonuna tıklayın..

İndirme işleminden sonra İnternet Explorer için aşağıda anlatıldığı gibi kurulumu yapın.. Kurulum Gayet Basit

Bilgisayarınıza indirdiğiniz Alexa.exe Dosyasına çift tıklayın.
Resimleri takip edin..

SUBMİT'i tıkla***** kurulum işlemini tamamlayın. Hepsi bu. Artık gezdiğiniz her sayfada girdiğiniz her siteye oy vermiş olacaksınız. UyduLife.com Dahil Sitemizde ne kadar çok dolaşırsanız sitemiz o kadar oy alacaktır..

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
05.08.10 - 00:14 Yazan: DALKILIÇ

yaptık bakalım..

05.09.10 - 23:38 Yazan: Tamer Yildiz

Bunların pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Aslında hiçbir istatistiğinde önemi yok bence. Önemli olan kaliteli paylaşım, dostluk ve sevgi gerisi boş..

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
alexa, anlatim, kullanin, resimli, toolbar

Seçenekler
Stil

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:00.