UyduLife  

Multiswitch li Dağıtım Genel Sorunlar

Multiswitch li Dağıtım Genel Sorunlar Uydu sistem piyasasındaki mevcut Multiswitchlerin en genel sorunlarından biri.. Kurulmakta olan merkezi uydu tesisatında.. uydu dağıtıma paralel olarak.. Karasal yayın ( RF yayın) verilmesi sırasında oluşmaktadır. Multiswitch LNB girişlerinin hemen yanında bulunan Terestrial (RF Band) girişinden girilen karasal anten sisteminin giriş seviyesi yüksekse.. Veya.. RF yayın sistemini oluşturan - yükseltici - anten santralı - hat kuvvetlendiricisi..gibi malzemeler kalitesiz ise.. Multiswitch girişlerinde .. uydu bandı yükselticilerini ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > DM Genel Anlatımlar

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
29.05.10 - 19:27 Yazan: sansar
Multiswitch li Dağıtım Genel Sorunlar

Uydu sistem piyasasındaki mevcut Multiswitchlerin en genel sorunlarından biri..
Kurulmakta olan merkezi uydu tesisatında..uydu dağıtıma paralel olarak..
Karasal yayın ( RF yayın) verilmesi sırasında oluşmaktadır.
Multiswitch LNB girişlerinin hemen yanında bulunan Terestrial (RF Band) girişinden girilen karasal anten sisteminin giriş seviyesi yüksekse..
Veya.. RF yayın sistemini oluşturan - yükseltici - anten santralı - hat kuvvetlendiricisi..gibi malzemeler kalitesiz ise..
Multiswitch girişlerinde .. uydu bandı yükselticilerini etkilemekte ve..Multiswitch Uydu yayın çıkışlarını kesebilmektedir.
Yüksek giriş seviyesi nedeniyle veya kalitesiz santral ve hat yükselticilerindeki ..uydu bandına sarkarak harmonik üreten RF sistemi .. sebebiyle..multiswitch çıkışındaki Uydu bant çıkışlarında problem olmaktadır.

ÇÖZÜM :
Bu tür sistemlerde..karasal yayın da verilecekse..karasal yayının çıkış seviyesi düşürülmeli veya..harmonik üretmeyen kaliteli yerel anten santralları kullanılmalıdır.

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
dağıtım, dagitim, genel, multiswitch, sorunlar

Seçenekler
Stil