UyduLife  

Dm800 hd yavaş Çalışan kumanda problemi çözüldü

Dm800 hd yavaş Çalışan kumanda problemi çözüldü Dm800 hd yavaş Çalışan kumanda problemi çözüldü Arkadaşlar; Haftalardır bende kumanda dan çok muzdariptim geçen gün bir ayar yaptım kumanda sorunsuz süper hızlı çalışıyor eskiden cihaza nişan alarak kullandığım kumanda şimdi roket gibi gelelim bunu nasıl yaptım. 1-explorer üzerinden cihazımızın ip sini "örnek h t t p : / / 1 9 2. 1 6 8 . 2 . 1 sizinki farklı olabilir" ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > DM Genel Anlatımlar

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
17.04.10 - 23:59 Yazan: Servet

Arkadaşlar;

Haftalardır bende kumanda dan çok muzdariptim geçen gün bir ayar yaptım kumanda sorunsuz süper hızlı çalışıyor eskiden cihaza nişan alarak kullandığım kumanda şimdi roket gibi gelelim bunu nasıl yaptım.

1-explorer üzerinden cihazımızın ip sini "örnek h t t p : / / 1 9 2. 1 6 8 . 2 . 1 sizinki farklı olabilir" yazarak web arayüz sayfasına geliyoruz
2-Extras bölümüne geliyoruz
3-sol taraftan Google Gears bölümüne geliyoruz
4-Orta kısımda Enable Gears butonuna basıyoruz
5-bir eklenti yüklüyor ve Cihaz içindeki enigma süper hızlanıyor ve kumanda süper hızda çalışıyor

Kumandanıza lehim yapmanıza veya cihaz üzerindeki alıcının değiştirilmesine gerek yok .

Not:Google gears pc nize yüklü olması gerekiyor

alinti

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
18.04.10 - 23:01 Yazan: Servet

Arkadaşlar;

Haftalardır bende kumanda dan çok muzdariptim geçen gün bir ayar yaptım kumanda sorunsuz süper hızlı çalışıyor eskiden cihaza nişan alarak kullandığım kumanda şimdi roket gibi gelelim bunu nasıl yaptım.

1-explorer üzerinden cihazımızın ip sini "örnek h t t p : / / 1 9 2. 1 6 8 . 2 . 1 sizinki farklı olabilir" yazarak web arayüz sayfasına geliyoruz
2-Extras bölümüne geliyoruz
3-sol taraftan Google Gears bölümüne geliyoruz
4-Orta kısımda Enable Gears butonuna basıyoruz
5-bir eklenti yüklüyor ve Cihaz içindeki enigma süper hızlanıyor ve kumanda süper hızda çalışıyor

Kumandanıza lehim yapmanıza veya cihaz üzerindeki alıcının değiştirilmesine gerek yok .

Not:Google gears pc nize yüklü olması gerekiyor

alinti
gercekten işe yariyor

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
calisan, çalışan, cozuldu, dm800, kumanda, problemi, yavas, yavaş

Seçenekler
Stil