UyduLife  

Dreambox 100 Key UPLOAD Yapmak RESİMLİ Anlatim

Dreambox 100 Key UPLOAD Yapmak RESİMLİ Anlatim 1. DM100 PC Connect USB AB kurşun ve bağlanmak DM100 güç kurşun 2. Load 'LoaderChEditor.exe' 3. Click 'Conn' Button 'DM100 bağlanmak için 4. Click 'Araçlar' -> 'Connect Durum' -> 'Yükle STB' 5. Bir Dosya Aç kutusunda, kutudan dosya türü açılır seçin "anahtar dosyaları açılır. Anahtarı" 6. Açık senin SoftCam.Key dosyasını "SoftCam.Key" dosyasını ve 'tıklayın tutan klasörü seçin Şimdi bir kutu göreceksiniz, "Şimdi STB ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > Dreambox 100

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
18.04.10 - 00:13 Yazan: Servet
Dreambox 100 Key UPLOAD Yapmak RESİMLİ Anlatim

1. DM100 PC Connect USB AB kurşun ve bağlanmak DM100 güç kurşun
2. Load 'LoaderChEditor.exe'
3. Click 'Conn' Button 'DM100 bağlanmak için
4. Click 'Araçlar' -> 'Connect Durum' -> 'Yükle STB'
5. Bir Dosya Aç kutusunda, kutudan dosya türü açılır seçin "anahtar dosyaları açılır. Anahtarı"
6. Açık senin SoftCam.Key dosyasını "SoftCam.Key" dosyasını ve 'tıklayın tutan klasörü seçin

Şimdi bir kutu göreceksiniz, "Şimdi STB beklemek bağlanmaya çalışıyor görüntüleyen şu mesaj görünür ... '
Bu kutuyu bir kaç saniye sonra kaybolur Softcam dosyası alıcıya yüklenir.

Başka bir mesaj görünür, "flaş yazmak, lütfen kesmek değil" göreceksiniz
Bir kez dosya başarılı başka bir mesaj kutusu alırsınız yüklenmiş söylemek görünür "," Tam
Tamam tuşuna basın mesaj kutusunu kapatın.

7. 'D Şimdi tıklayın-Con' düğmesini LoaderChEditor uygulamasından DM100 bağlantısını kesmek için.
8. Güç Receiveri yeniden başlatmanız arka güç kurşun bağlantısını kesmeden tarafından.

Bitirdi.

KOLAY GELE....!!!

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
anlatim, dreambox, key, resimli, upload, yapmak

Seçenekler
Stil