UyduLife  

Dreambox 500s PC'ye Crossover kablo İle Baglama {{RESİMLİ}}

Dreambox 500s PC'ye Crossover kablo İle Baglama {{RESİMLİ}} Dreambox 500s PC'ye Crossover kablo İle Baglama {{RESİMLİ}} PC'nize nedenlerle bir dizi için dreambox bağlamak isteyebilirsiniz; akışı MP3 ya da film PC'nizden Dreambox kaydetmek, Dreambox dan bilgisayarınızdaki paylaşılan bir klasöre, görüntü, hizmet veya buketleri, vBulletin güncellemek için PC Yapılandırma Crossover kablo bir tarafı PC'nize, açıkça bağlı olması gerekir. En PC'ler tek bir ethernet bağlantısı ve ita's genellikle internet bağlantısı kullanıyorum. Ita's tavsiye ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > Dreambox 500s

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
18.04.10 - 00:35 Yazan: Servet

PC'nize nedenlerle bir dizi için dreambox bağlamak isteyebilirsiniz; akışı MP3 ya da film PC'nizden Dreambox kaydetmek, Dreambox dan bilgisayarınızdaki paylaşılan bir klasöre, görüntü, hizmet veya buketleri, vBulletin güncellemek için

PC Yapılandırma

Crossover kablo bir tarafı PC'nize, açıkça bağlı olması gerekir. En PC'ler tek bir ethernet bağlantısı ve ita's genellikle internet bağlantısı kullanıyorum. Ita's tavsiye ikinci bir ağ kartı satın almak ve saklamak Dreambox kullanımı bu yalnızca, bunlar hakkında  £ 5 yerel bilgisayar mağazasında gelmektedir. Ama bu rehber nasıl mevcut ethernet bağlantısı bağlamak gibi gösterir.

IÂ'm kullanarak Windows XP Pro ama adımları diğer işletim sistemleri için farklı olabilir.

Denetim Masası sonra Ağ Bağlantıları gidin. Ethernet bağlantısı sizin internet için kullanmak istiyorsunuz bulun. O ve Özellikler seçeneğini sağ tıklayın. Ilerleyin aşağı Â'Internet Protokolü (TCP / IP) A 've Özellikler'i seçin. Eğer o Â'Obtain bir IP adresi olmalıdır internet için bu bağlantıyı kullanabilirim automatically 'seçildi. Böylece ayarlarını değiştirme bunun this gibi görünüyor ...

Tamam seçeneğini seçin ve PC'nizi yeniden başlatın. Bu noktada unutmayın bunu tüm rehberleri ve araçları gereken bir kopyası olduğundan emin olun herhangi bir internet erişimi olmayacaktır. Veya USB üzerinden modeminizi bağlayın.

Senin Dreambox Yapılandırılması

Bu örnekte, nötrino de kullanılabilir ve aynı değerlere rağmen menüleri farklı görünebilir ve farklı bir yerde olması kullanılması gereken bir muamma resim kullanacağız.

Menüsüne gidin> Kurulum> Uzman Kurulum> İletişim Kur

Ayarlarını değiştirme this gibi bakmak için ...

Kaydet seçeneğini seçin ve çıkış diğer menülerden.

Dreambox bağlanma

Biz bir FTP istemcisi kullanacağız Dreambox bağlanmak için. Birçok program bu için, FlashFXP, CuteFTP, FileZilla ve SmartFTP bazı örneklerdir. Biz FlashFXP kullanacağız bu kılavuz için.
Kod:
Server or URL: 192.168.1.10 Username: root Password: dreambox Port: 21
Bağlan'ı tıklatın.

Sen şimdi Dreambox dosya sistemi görmeniz gerekir, yani sol
/ bin, / dev, / etc, / hdd, / sbin, / var, vs vs

Iyi şanslar

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
27.11.10 - 17:53 Yazan: avva36

teşekkürler

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
baglama, crossover, dreambox, kablo, pcye, resimli