UyduLife  

Dreambox 800HD PVR icin WLAN Kurulumu resimli anlatim

Dreambox 800HD PVR icin WLAN Kurulumu resimli anlatim DM 800HD PVR icin WLAN Kurulumu..! Menüler Nabilo Image icin hazirlanmisdir, ama diger Image'lerde benzer sekil olmasi lazim. 1. Menu--> Setup --> System --> Network --> Enable Wlan 2. WLAN Aletini Dreamboxa baglayin ve Resimdeki gibi yes secip ve OK tiklayin. Dreamboxunuz WLAN kullanma icin Reboot yapmak istiyecek. 3. Simdi cevrede bulunan WLAN baglantilari görünecek. Baglanmak istediginiz Sebekeyi secin ve OK basin. ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > Dreambox 800 HD

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
18.04.10 - 02:49 Yazan: Servet
Dreambox 800HD PVR icin WLAN Kurulumu resimli anlatim

DM 800HD PVR icin WLAN Kurulumu..!
Menüler Nabilo Image icin hazirlanmisdir, ama diger Image'lerde benzer sekil olmasi lazim.

1. Menu--> Setup --> System --> Network --> Enable Wlan

/uye.jpg

2. WLAN Aletini Dreamboxa baglayin ve Resimdeki gibi yes secip ve OK tiklayin.

/uye.jpg

Dreamboxunuz WLAN kullanma icin Reboot yapmak istiyecek.
3. Simdi cevrede bulunan WLAN baglantilari görünecek. Baglanmak istediginiz Sebekeyi secin ve OK basin.

/uye.jpg

4. Simdi gelen Pecerede DHCP' mi Sabit IP'mi kullanmak istiyorsunuz ayarliyabilirsiniz.

/uye.jpg

5. Ayni Pencerede assagiye inince, Sifreleme Tip ve Sifreleme Keyleri eklemeniz gerekiyor. Lütfen sade WPA kullanin WEP icin suan destek yok (WEP deneyip ve basaran birisi olursa, nasil yaptigini buraya yazarsa memnun oluruz).ISP ve DNS kullanan kisler Mavi Dügmeye basarak bilgilerini kaydedebilirler.

/uye.jpg

Simdi OK Tiklayarak ayarlarimizi kaydederek, ayarladigimiz WLAN baglantisini kullanabiliriz.
Ayarlariniza yine ayni yerden girip ve gerkecek sekilde ayarliyabilirsiniz.
Menu--> Setup --> System --> Network --> Enable LAN

Denemelerde WLAN Adeperi olarak D-Link DWL-G122 11g Wireless USB Adaptorü kullanildi.

/uye.jpg

>>>> DRIVERS :
>>>> /uye.jpg

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
27.01.11 - 23:39 Yazan: surocan

emeğine ellerine sağlık

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
800hd, anlatim, dreambox, kurulumu, resimli

Seçenekler
Stil