UyduLife  

Dream Elite BH 1.2.4 OE1.6 DM800 HD Multiboot Backup

Dream Elite BH 1.2.4 OE1.6 DM800 HD Multiboot Backup Dream Elite BH 1.2.4 OE1.6 DM800 HD Multiboot Backup ( 18.04.2010 By AYBERK ) Merhaba Arkadaşlar ; Yeni Bir Backup Çalışmasıyla Sizlerleyim..Şimdiden Emeğe Saygı Duyan Tüm Dostlara Sonsuz Teşekkürler.. Bu Backupı Yeni Bir Image Kurar Gibi , Yani Bilmeyenler İçin Kısaca Özetlersek ; DM800 HD Uydu Alıcınızın Fişini Çekiniz.Tekrar Fişini takmadan önce bir elinizle Stand-By kapama düğmesine basılı tutunuz.Eliniz basılıyken fişi ...

Go Back   UyduLife > Linux Tabanlı Uydu Sistemleri > Dreambox Genel > Dreambox 8000

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
18.04.10 - 23:23 Yazan: Servet

( 18.04.2010 By AYBERK )

Merhaba Arkadaşlar ;

Yeni Bir Backup Çalışmasıyla Sizlerleyim..Şimdiden Emeğe Saygı Duyan Tüm Dostlara Sonsuz Teşekkürler..

Bu Backupı Yeni Bir Image Kurar Gibi , Yani Bilmeyenler İçin Kısaca Özetlersek ;

DM800 HD Uydu Alıcınızın Fişini Çekiniz.Tekrar Fişini takmadan önce bir elinizle Stand-By kapama düğmesine basılı tutunuz.Eliniz basılıyken fişi takınız.Önpaneldeki Oled Ekranda IP numarası yazana kadar elinizi çekmeyiniz.IP nosu yazdığında elinizi çekebilirsiniz.Şimdi Orada yazılı olan ip numarasını explorerdeki adres çubuğuna olduğu gibi yazınız.Yazılım yükleme sayfası gelecektir.Şimdi Upgrade Butonuna tıkla***** vermiş olduğum backupı seçip Flash butonuna tıklayınız.Yükleme başlayacak ve ortalama 1-1.5 Dk da bitecektir.Reboot botununa tıkla***** cihazın yeniden başlamasını sağlayabilirsiniz.

Bu işlemi yaptığınızda backupı yüklemiş olacaksınız.Backupı Yüklediğinizde ;

*Yeni Yazılım Yüklediğinizdeki Görüntü Ayarları Oldukça Zaman Almaktaydı.DVI , 1080i , Consantras vs Gibi Ayarları Size Sormayacak.Tüm Ayarlar yapılmış Olacak.

*Var Olan Menü Türkçe Olacak.

*Turksat - Hotbird - EutelW3 - Astra 19.2 Uyduları yazdığım Disecg Sıralaması ile Ayarlanmış olacak ve 4 Uydunun Dizili Güncel Listesi Yüklenmiş Olacak.

*CCcam 2.1.4 Emusu Kurulu olmuş Olacak.

*Server Bilgilerine bakabileceğiniz Son Sürüm CCcam Info Yüklenmiş olacak.

*Bu backupta Beyonce 8 Skins Kullandım.[IMG]http://www.tur***forum.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]

*Cihazda Imagenin sağlıklı ve Kullanışlı çalışmasını sağlayacak tüm ince ayarlar tarafımdan yapılmıştır.Saat ayarına kadar herşey düşünülmüştür.Cihaz CCcam seçili ve TRT1 Kanalında açılacak şekilde ayarlanmıştır.

*Açılış Logosunuda Değişmedim Bu sefer.

*Kablosuz Wireless Adaptor Gibi Driversler Güncellenmiştir.Takar Takmaz otomatik Tanır.

Imagede Son verilen Driversler Güncellenmiştir.Bu sayede Türksattaki bazı kanallardaki sinyal problemleri , HD yayınlardaki Kitlenmeler Gibi Sorunlar Yoktur.

*Benim serverlerimde Astra 19.2 deki bazı kanallar Viaccesen geliyor , kart yeşil yanmasına rağmen açmıyordu.Bunun CCcam.prio dosyasından kaynaklı olduğunu farkettim.Bu backupta Prio , Provider , Chanelinfo Dosyalarınıda Güncelledim.Sadece CCcam.cfg Dosyanızı atmanız yeterli.

Yani sadece 1 Dk da Cihazınızı Güncel Tutabileceksiniz..Eksiklikler olabilir , unuttuklarım olabilir , Dahada Geliştireceğim sonraki backuplarda..Umarım İşinize Yarar..

"Klon Cihazları olanlar Lütfen Yüklemesinler.Backup Original Cihazlar İçindir."

Backupı 2 seçenek olarak Sunuyorum.

Turksat - Hotbird - EutelW3 - Astra 19.2 ( 4 Uydu )

[HIDE]
/uye.jpg

/uye.jpg
[/HIDE]
Motorlu Backup

[HIDE]
/uye.jpg

/uye.jpg
[/HIDE]

Saygılar

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
22.04.10 - 20:07 Yazan: sansar

emegine saglik...

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
backup, dm800, dream, elite, multiboot

Seçenekler
Stil

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:29.