UyduLife  

slm

slm oncelikle sunu belirteyim ilk msj slm ayırmak isterdim ama cok zeki oldugumdan unuttum:m08::m08: bende 100 msj slm ayırdım sonrasında forumu baron ustanın msn sayesinde ogrendim iyikide ogrenmisim muzik dinleyerek konu acmak guzel oluyo simdi bazıları derki hicmi muzik yok senin pcde var ama radyodan dinlemek daha farklı o an aklında olmayan sarkı radyoda calabiliyor . gene cok cene yaptım kendimi tanıtayım tam olsun ben muhammed 27 yasındayım asansor isiyle ...

Go Back   UyduLife > Forum Genel > Forum Kuralları / Duyurular / Anketler / Üye Problemleri > Hoşgeldin Kendini Tanıtırmısın

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
01.07.10 - 00:41 Yazan: mmuysal
slm

oncelikle sunu belirteyim ilk msj slm ayırmak isterdim ama cok zeki oldugumdan unuttum:m08::m08: bende 100 msj slm ayırdım sonrasında forumu baron ustanın msn sayesinde ogrendim iyikide ogrenmisim muzik dinleyerek konu acmak guzel oluyo simdi bazıları derki hicmi muzik yok senin pcde var ama radyodan dinlemek daha farklı o an aklında olmayan sarkı radyoda calabiliyor . gene cok cene yaptım kendimi tanıtayım tam olsun ben muhammed 27 yasındayım asansor isiyle urasıyorum fırsat buldukcada pc basında oluyoruz işte

Sadece Üyelerimiz Kopyala Yapıştır Yapabilir
01.07.10 - 00:43 Yazan: ilkeryeldan

muhammedim iyiki geldin.hoş geldin sefalar getirdin

01.07.10 - 00:47 Yazan: DALKILIÇ

tekrar hoşgeldin..paylaşımların içinde tşk ler,zevkle okuyorum..

01.07.10 - 00:47 Yazan: mmuysal

Tesekkurler Abilerim Hosbulduk

01.07.10 - 00:49 Yazan: BARON*

seni aramızda görmekten gerçekten mutlu oldum kardeşim
bu güzelim foruma seninde katkılarını bekliyorum
saol varol kardeşim
tekrardan hoşgeldin

01.07.10 - 00:50 Yazan: mmuysal

hosbulduk abi tesekkurler elimden geldigince faydalı olmaya calısacagım abi

01.07.10 - 00:54 Yazan: BARON*

yakında bütün arkadaşlar bu forumda toplanacak artık bundan sonra kendi formunuzda paylaşım yapabileceksiniz kardeşim az kaldı ozaman baron dogruymuş diyeceksiniz

01.07.10 - 00:56 Yazan: colorheat

hosgeldın ustadım

01.07.10 - 01:06 Yazan: mmuysal

tesekkurler /uye.jpg usta ... valla baron abi ben senin msnde gordum siteyi baron abinin oldugu yerden zarar gelmez dedim ve uye oldum

01.07.10 - 02:05 Yazan: Xena

Aleykum selam hoşgeldiniz hoş paylaşımlar dilerim...

Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
slm

« slm | s.alykm »
Seçenekler
Stil

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:29.